Înghețată de iaurt fără zahăr cu doar 60 calorii/100g

Sunt una din persoanele care adoră înghețata și o consumă oricând, indiferent de anotimp. Însă trebuie să vă spun un aspect foarte important pentru mine.

Până în momentul în care am achiziționat un aparat de înghețată și am preparat acasă propria înghețată, nu am știut cât de mult ZAHĂR este necesar pentru a ieși suficient de dulce. De ce vă spun acest lucru? Simplu. Când am preparat prima înghețată (cu zahăr), am pus o cantitate de zahăr după gust, așa încât să iasă compoziția suficient de dulce. După ce s-a preparat la mașina de înghețată, am rămas uimită să descopăr că tot aceeași compoziție cu aceleași ingrediente nu se mai simțea dulce deloc. Atunci am conștientizat cât de mult îngrașă înghețata și cât de atenți trebuie să fim la cantitatea consumată.

Dar de când am descoperit „zahărul” fără calorii Grecostevia, un îndulcitor din ingrediente 100% naturale, am revenit la toate poftele de odinioară și chiar mi-am permis să consum dulciuri în cantități satisfăcătoare.

Pentru că îmi place iaurtul grecesc care are și conținut proteic și e foarte sănătos, vă propun o rețetă foarte simplă de înghețată de iaurt din doar 3 ingrediente, cu doar 60 de calorii/100g.

Am amestecat toate ingredientele cu ajutorul unui tel, după care am pus compoziția în mașina de preparat înghețata și am ales programul pentru înghețată la cupe (cu o textură mai tare).

După finalizarea programului, am scos câteva cupe de înghețată cu ajutorul unei linguri dozatoare și le-am așezat într-o cupă. La final le-am ornat cu puțină dulceață de căpșune fără zahăr.

Poftă bună!

Lasa un comentariu!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile

Outfitul zilei

Mergi sus