Despre

Bine ai venit!

Acest proiect a fost conceput din dragoste pentru gustul dulce. Doresc pe această cale să împărtășesc cu voi delicii fără zahăr adăgat, potrivite pentru orice persoană, indiferent de restricțiile la care este supus, fie că vorbim de diabet, hipertensiune, alergii, etc. Toate aceste preparate sunt îndulcite cu Grecostevia, îndulcitorul din ingrediente 100% naturale, cu zero calorii și zero indice glicemic.

Cine e în spatele Dulce fără zahăr?

Numele meu este Ioana și mă consider o persoană visătoare, încăpățânată și creativă.

De profesie sunt economist, dar de suflet sunt artist. Iubesc călătoriile și arta în toate formele ei. Pasionată de grafică și pictură, îmi place să-mi duc imaginația până la cele mai înalte culmi.

Îmi place la nebunie gustul dulce și pentru că urmez un stil de viață sănătos, prepar deserturi acasă fără zahăr. Iar atunci când le împart cu cei dragi, misiunea mea este îndeplinită!

Sunt adepta unei alimentații sănătoase (mediteraneană- cretană) și am grijă să fac mișcare zilnic. Nu sunt în căutarea perfecțiunii, ci a unui echilibru care să îmi aducă liniște în suflet, sănătate și împlinire.

 

Pe curând,
Ioana

Outfitul zilei

Mergi sus